Usluge i proizvodi

Izrada drvenih kuća

 


Postoji nepogrešiv šarm u drvenoj kući koja odolijeva testu vremena. Naš tim vještih majstora posvećen je pretvaranju vašeg sna o drvenom domu u stvarnost. Ne gradimo samo strukture, već i udobna utočišta koja odzvanjaju toplinom i karakterom.

Premještanje drvenih kuća (demontaža, prijevoz i montaža)

 


Želite preseliti svoje drveno prebivalište? Tu smo za vas. Od rastavljanja do transporta i besprijekornog ponovnog sastavljanja, osiguravamo da vaša draga drvena kuća pronađe novi dom bez gubljenja svoje suštine.

Izrada sjenica i terasa

 


Poboljšajte svoje iskustvo boravka na otvorenom s našim prekrasno izrađenim sjenicama i terasama. Ovi drveni produžeci pružaju savršeno mjesto za opuštanje i povezivanje s prirodom.

Izrada i adaptacija krovišta

 


Vaš krov je prva linija obrane vašeg doma od vremenskih nepogoda. Specijalizirani smo za izradu krovišta i adaptaciju, osiguravajući da vaša drvena kuća ostane sigurna i udobna tijekom cijele sezone.

Izrada i postava limarije na krovove

 


Za dodatnu izdržljivost i zaštitu, nudimo rješenja od lima za vaše krovne potrebe. Naš stručni tim može besprijekorno integrirati metalni lim u dizajn vašeg krova.

Ugradnja krovnih prozora Velux

 


Prirodno svjetlo može promijeniti ambijent vašeg doma. Mi smo stručnjaci za ugradnju Velux krovnih prozora, omogućujući vam da uživate u ljepoti neba iz udobnosti svog drvenog utočišta.

Postavljanje unutarnjih i vanjskih drvenih obloga

 


Svaki detalj je bitan, a to uključuje i interijer i eksterijer vaše drvene kuće. Nudimo izuzetne drvene obloge za poboljšanje estetike i funkcionalnosti vašeg doma.

Izrada seljačkog poda

 


Rustikalni šarm seoskog poda može vašoj drvenoj kući dodati jedinstven karakter. Specijalizirani smo za izradu ovih prepoznatljivih podnih obloga koje odišu bezvremenskom privlačnošću.